Real Madrid – Helt uden forsvar?

Gareth Bale trak alle overskrifter i sommerens transfervindue. Kun erhvervelsen af kreatøren Isco kunne konkurrere en smule om overskrifterne rundt om hovedstadsklubben.

Og det er meget symptomatisk, at indkøbene af forsvarsspillerne Daniel Cavajal (pris 5,6 millioner pund) og Asier Illaramendi (som kostede 26,4 millioner pund lige som Isco) ikke giver lige så megen spalteplads, når skriften omhandler verdens rigeste klub.

For Real Madrid tænker offensiv fodbold. Fabio Capello blev fyret i klubben i 2007, fordi mesterskabet ikke var spillet til Madrid med pæn nok fodbold.

FC København og den spinkle chance for succes

Carlo Ancelotti’s Real Madrid har fået en mindre god begyndelse. De seneste tre ligakampe har kun givet fire point, og det kan selv en 6-1 nedslagtning af Galatasaray i Champions League ikke reparere på.

Der tales i spanske medier om krisemøde med spillerne, samt uoverensstemmelser mellem Pepe og Karim Benzema. Polemik som altid, når resultaterne udebliver.

Ancelotti indrømmer, at den defensive del af spillet ikke fungerer. Han erklærer sig ikke tilfreds men lover, at han nok skal få styr på det. Især den bolderobrende fase halter.

Det har Ståle Solbakken og assistent Brian Riemer selvfølgelig også analyseret sig frem til.

FCK har en spinkel chance for at gøre ondt på “Los Merengues”, hvilket følgende billeder fra opgøret mellem Galatasaray og Real Madrid illustrerer.

(billede fra Viasat)

Real Madrid (i blåt) med åben bagkæde. Læg mærke til pladsen bag Madrids højre back samt Sneijder og Drogbas overtalssituation i Madrids centrale forsvar (Billede fra Viasat)

Real Madrid forsvarer sig i en 4-4-2 formation med Isco som venstre midtbane. Læg mærke til Ronaldos fremskudte position. Foran Benzema.

Real Madrid forsvarer sig i en 4-4-2 formation med Isco som venstre midtbane. Læg mærke til Ronaldos fremskudte position. Foran Benzema. (Billede fra Viasat)

4-4-2. Stor sideforskydning. Plads til diagonalbolde.

4-4-2. Stor sideforskydning på midtbanen. Plads til diagonalbolde. (billede fra Viasat)

Gruppepres på Madrids boldholder. Sådan vil vi gerne se FCK i aften (Billede fra Viasat)

Gruppepres på Madrids boldholder. Sådan vil vi gerne se FCK i aften (Billede fra Viasat)